Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
.

 
Κοινοποιείται συνημμένα η απάντηση του αρμόδιου Υπουργού ( Υφ. Εμπ. Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Π.Καμμένου) στην ερώτηση στη Βουλή του Βουλευτή κ. Νίκου Σηφουνάκη, σχετική με την οικονομική ενίσχυση Συλλόγων για αγορά και προσφορά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης Ακτινολογικού Μηχανήματος.
Ο κ. Σηφουνάκης σχολιάζοντας την απάντηση επεσήμανε μεταξύ άλλων:
« Ούτε λόγος για την ταμπακιέρα, που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας!
Προτίμησε ο κ. Υπουργός να μην απαντήσει, ούτε γιατί δεν δόθηκε απ’ ευθείας η πίστωση στο Βοστάνειο, ούτε με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι αναφερθέντες φορείς, ούτε για τον έλεγχο και το ποσό της προμήθειας και το ενδεχόμενο υπόλοιπό του, αλλά να εκφράσει την «απόλυτη ικανοποίησή» του, που οι φορείς που επέλεξαν να χρηματοδοτήσουν διέθεσαν τα ποσά για «κάλυψη βασικών κοινωνικών επιταγών»!!!
Μα τότε, ας παραχωρήσουν τις καρέκλες τους στους «ενεργούς πολίτες», να διοικήσουν αυτοί το Υπουργείο τους. Ποιος ξέρει ίσως αυτοί ως γνωρίζοντες τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου, να ανταποκριθούν καλύτερα!
Αστεία πράγματα. Όλοι που περάσαμε απ τη Δημόσια Διοίκηση, γνωρίζουμε τις αγκυλώσεις που πολλές φορές δημιουργούνται και τις λύσεις ανάγκης για να υπάρξει γρήγορα αποτέλεσμα σε οξυμένα προβλήματα. Γιατί κρύβονται να πουν την αλήθεια στον κόσμο? Μήπως επειδή λησμόνησαν τη σχετική με τη γυναίκα του Καίσαρα αρχαία ρήση?
Σε κάθε περίπτωση και στο θέμα που δημιουργήθηκε επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά, ότι η Κυβέρνηση και οι Υπουργοί της «περί άλλων τυρβάζουν» και συνεπώς δικαιώνονται αυτοί που πιστεύουν ότι όσο πιο γρήγορα μας απαλλάξει απ την παρουσία της τόσο το καλύτερο για τούτο τον τόπο.»